keskiviikko 29. toukokuuta 2013

synttäripiknik

Eilen Mandi täytti kahdeksantoista ja Nina seitsemäntoista ja sen kunniaksi pidettiin iloinen synttäripiknik. Mandi taisi ottaa sieltä enemmän kuvia kuin minä, joten ainakin pari kuvaa on sitten sen käsialaa!


Sankarit siinä leikkaavat juhlallisesti kakkua.


Kävin vähän nurmikolla lojuskelemassa, Hilda ikuisti:


Tässä Kiira on akrobaattinen:


Oli lämmintä ja nättiä ja leikittiin esimerkiksi pusupainia, olin siinä yllättävän hyvä! Nyt on polvet mustelmilla ja pakkaaminen epätoivoisesti kesken. Ylihuomenna olisi lähtö kotiin ja viikon päästä tähän aikaan saatan olla jo Italiassa, hui!

6 kommenttia:

  1. Kuka on tuo olento kelta-turkoosissa paidassaan tokaylimmässä kuvassa!! En pääse yli hänen tukka-asiastaan, ihan mieletön voi eiii rakastuin siihen tahtoisin vain pörröttääääää apuaa välitäthän kehuni kuontalon omistajalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Roosahan se, sillä on kyllä yleisen mielipiteen mukaan esim. paras tukka maailmassa. :D Välitän terveiset!

      Poista
  2. oh god,, rakastuin sun tyyliis ja blogiin muutenkin! onko sulla jotain postausta sun pukeutumisesta? voisitko linkata? :) ja jos ei ole, niin voisitko millään tehdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oh god itsellesi, huikiitos! ei mulla ole sellaista postausta, mutta voin tehdä joo jahka kerkeän, sellaista on pyydetty kai ennenkin mutten ole saanut aikaiseksi... ihan parasta että kommentoit, kiitti!

      Poista
  3. Elämäntehtäväni on täytetty: olen Iljan blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu varmaan nyt siltä ettei elämässä enää ole mitään muuta saavutettavaa. ):

      Poista